De C-10 Arrow "Een King Size Kano voor 10 personen"

Andre Scholte ontwikkelde een geheel nieuw model meermanskano, Bij uitstek geschikt voor het Hollandse vlakwater. Scholte verbeterde de bekende Canadese kano zodanig dat het klassieke model spectaculair won aan stabiliteit en wendbaarheid. Bovendien zorgde de joviale Noord-Hollander voor een extra lage uitvoering waardoor deze King Size Kano moeiteloos onder Neerlands polderbruggetjes doorvaart. De kano is geschikt voor een bemanning van maar liefst tien personen.

In 2003 nam Scholte de boot met zijn bedrijf De Schaerput in productie. De boot is nu leverbaar.

Verhuurbedrijven, scouting, outdoor, teambuilding

De C-10 Arrow is een ideale boot voor verhuurbedrijven, scoutinggroepen, outdoororganisaties en teambuilders. De robuuste polyester uitvoering kan tegen een stootje. De zitbanken zijn extra verstevigd, de bodem heeft een groot drijfvermogen, de vloer is glad en zonder obstakels. Twee luchtkamers zorgen voor extra veiligheid. Door het zogenoemde ‘laminaire stromingverloop’ bereikt de boot gemakkelijk een hoge snelheid. Het slagrendament van de peddel is hierdoor bijzonder hoog.

Gehandicapten en ouderen

Deze veilige tienpersoons kano is niet alleen geschikt voor sportief getrainde groepen. Het mooie van deze boot is nu juist dat er ook mensen kunnen meevaren die niet hoeven te peddelen. Denk daarbij aan vrienden met een handicap of aan wat oudere familieleden. Als er zes man blijft doorpeddelen kan de rest evengoed lekker genieten. Ook fijn trouwens voor het afwisselen.

De C10-Arrow heeft een leeg gewicht van 160 Kilo, een lengte van 6 meter 90, een hoogte van 82,5 centimeter en een doorvaarthoogte van 50 centimeter. De boot is nu in diverse kleuren leverbaar door heel Nederland.

Bel voor een proefvaart, informatie en prijsopgave naar :
De Schaerput, Skarpetweg 6 in Oude Niedorp, 0226 421776